(Ne)Štastných sedem

Posted by VladoPt on Mar 12, 2011 in Denník |

sušiareň posilnovanieTentoraz to nezačalo utešene, horší začiatok týždňa som si priať ani nemohol. Najhorší štart tohto roka som zatiaľ zažil tento týždeň. V pondelok mi osud alebo čo to bolo nedoprial pracovať.

Po ranných rituáloch a rozcvičke som sa pustil do písania článku o mojej investícii do fondu. Je to práca na celý deň pri ktorej stihnem vybaviť aj nejaké iné drobnosti. Aspoň tak to bývavalo. V pondelok to tak nebolo.

Doobedu sme tu mali výpadky elektriky, najprv päť krátkych dvojminútových. Na obed, ale prišiel dvojhodinový výpadok a potom, aby som si nemyslel, že to všetko skončilo, prišiel ešte siedmy výpadok elektriky. Znechutený z celého dňa som si potom išiel vyvetrať hlavu na letisko. Článok som samozrejme v ten deň nedopísal.

Na druhý deň som musel vyriešiť pondelňajší sklz. Vstával som preto ráno o tretej. O ôsmej ráno som mal pondelňajší deň vybavený. Okrem toho mi v pondelok prišla aj pohľadnica z úradu práce. Mal som sa ihneď dostaviť na úrad práce v susednom okrese a podpísať nový dodatok k dohode, ktorý sa týkal môjho podnikateľského zámeru.

Druhý pracovný deň v tomto týždni som začal aj s bodybuildingom. Minulý rok toho bodybuildingy bolo málo, väčšinou som len pravidelne behal. Teraz to chcem kombinovať.

V stredu som sa ihneď ráno vybral na cestu do susedného okresu, kde som podpísal nový dodatok na úrade práce. Cestu som spojil s papierovačkami. Bol som navštíviť účtovníčku, spracovala mi daňové priznanie a ďalšie papiere. V meste som sa potom stavil v zdravotnej poisťovni, kde mi potvrdili ročné zúčtovanie. Z mesta som sa vrátil domov poobede a to som už len hýkal nad papiermi od účtovníčky. Veľa ich bolo.

Štvrtok a piatok bol rovnaký. Aktualizoval som, plnil si priebežne tohtomesačné ciele, behal, bodybuildingoval a emailoval.

Dnes ráno som dal v stajni vymeniť pneumatiky zo zimných na letné na mojom ferrari. Mechanici na výmenu pneumatík použili aj domorodé spôsoby – KLIKNI

pošli na vybrali.sme.sk

Pridaj komentár

XHTML: You can use these tags:' <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Copyright © 2010-2024 VladoPt Blog All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.4.6 theme from BuyNowShop.com.

Žijem v meste Poltár a takmer štyri roky som robil pre sklárne.