Paypal kurzy

Posted by VladoPt on Feb 21, 2011 in Ostatné |

paypalPosledný môj projekt, ktorý sa stále ešte vyvíja súvisí s internetovou peňaženkou. Myslím, že každý kto sa venuje internetovému biznisu pozná paypal.

Ja som sa s ním skamarátil pred niekoľkými rokmi, keď som sa k nemu doslova vyklikal. Paypal používam hlavne na nákupy a investovanie.

Pomocou paypalu nakupujem nielen v eurách, ale aj v dolároch a v českých korunách. Z toho vyplýva, že vždy sa snažím nakúpiť, čo najvýhodnejšie. Nie vždy sa mi to však podarí. Nakúpiť výhodne a v dobrej mene.

Preto ma začali zaujímať paypal kurzy. Jediná cesta ako zistiť paypal kurz bola len cez vlastné paypal konto a currency converter. Začal som si teda zapisovať kurzy do tabuľky v exceli. Zistil som kedy sa menia všetky paypal kurzy a ako často a z toho potom vznikli moje paypal kurzy.

Tento nápad som mal v hlave už od konca minulého roka. Na internete nebol iný zdroj paypal kurzov, len samotný paypal. PP projekt je absolútne jedinečný. Ušetrí Vám čas. Nemusíte absolvovať dlhé paypal prihlasovanie a ani sa  inak ďalej preklikávať.

Kým sa dostanete do currency converter v paypale, trvá to minimálne 20-30 sekúnd, záleží od Vašej rýchlosti a paypalu. Keď kliknete na moju webstránku s paypal kurzami, otvorí sa Vám za pár milisekúnd.

PP projekt chcem ďalej rozšíriť o vlastný paypal currency converter, o ďalšie grafy a štatistiky vývoja paypal kurzov a o iné paypal zaujímavosti.

Problém je v tom, že by som potreboval niekoho, kto by mi vytvoril základne texty o paypale a jednoduché návody, ako paypal správne používať. Odborníkov na paypal, ktorí by vedeli napísať kvalitný text je málo.

Uvidím či sa mi podarí s niekým v najbližšej dobe dohodnúť. Ak nie, budem si to musieť napísať sám. :?

pošli na vybrali.sme.sk

Pridaj komentár

XHTML: You can use these tags:' <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Copyright © 2010-2024 VladoPt Blog All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.4.6 theme from BuyNowShop.com.

Žijem v meste Poltár a takmer štyri roky som robil pre sklárne.