Založenie živnosťi

Posted by VladoPt on Jún 26, 2010 in Denník |

Sobota, vyspatý ako tak. Škoda len toho, že otec strašil od pol štvrtej rána a budil som sa nato. Tento týždeň bol nezaujímavý. Snažil som sa dobehnúť to, čo som si zameškal. Ešte mi čo to chýba k spokojnosti, aby som mohol začať s čistým štítom.

Začiatkom týždňa, vlastne od nedele som sa rozhodol zariadiť si izbu trochu ináč a vytvoriť si tak väčší priestor. S tým bolo spojené aj následné upratovanie a iné poriadky v izbe. V pondelok a utorok som zas musel riešiť pc, čo tak rado nejde od susedy.

V stredu som bol na živnostenskom a nahlásil si živnosť, ktorá mi bude platiť od polovice júla. Vtedy začínam rozbiehať svoju vlastnú kariéru. Ohlásil som si šesť predmetov podnikania a po novej novelizácii zákona o živnostenskom podnikaní platnej od prvého júna som už zaplatil za každý predmet podnikania nie 3€, ale už 5€. Živnosť ma už stála spolu 30€.

Ostatné dni som si len aktualizoval niektoré stránky a stihol som si nakódovať aj podstránku pre pracovnú stránku. Na mlinku sa mi stihla nazbierať už pekná sumička. Problém je len v tom, že sa nedá podať žiadosť o výplatu. Mlink sa mi začína zdať dosť mŕtvy ako prešiel pod nového majiteľa. Písal som o mojom probléme s výplatou na ich fórum a dnes ráno som napísal na podporu.

Budem čakať ako to nakoniec dopadne. Veľmi by ma to nepotešilo keby nakoniec nebolo nič z toho. Tie peniaze potrebujem, rátal som s nimi. Príbeh “mlink” sa vďaka týmto problémom naťahuje. No ja len dúfam, že do úspešného konca.

pošli na vybrali.sme.sk

Pridaj komentár

XHTML: You can use these tags:' <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Copyright © 2010-2024 VladoPt Blog All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.4.6 theme from BuyNowShop.com.

Žijem v meste Poltár a takmer štyri roky som robil pre sklárne.