1. týždeň

Posted by VladoPt on Jan 8, 2011 in Denník |

korčuľovanieOd pondelka prakticky stále aktualizujem. V utorok ráno mi prišla odpoveď od účtovníčky ohľadom súhrnného výkazu.

Odpoveď ma nepotešila. Budúci týždeň bude mimo a tak sa spolieham nato, že to zvládne počas tohto víkendu. Chcem si ten januárový cieľ splniť! V utorok som jej pripravil všetky papiere a včera aj doručil.

Žiaľ som sa nestretol s mojou účtovníčkou. Papiere som musel doručiť cez prostredníka. Čakal som v jej práci asi vyše polhodiny. Nakoľko som bol mimo svoje mesto a tentokrát som nebol šofér ja, nemohol som čakať dlhšie. Hľadám odpovede na niekoľko otázok a tie čo vygúglim mi nestačia. Potrebujem to prebrať osobne a nie emailovo.

V stredu, vo štvrtok a v podstate aj včera som pokračoval v aktualizáciách. V stredu večer som sa dostal na chvíľku aj k prekladu projektu no.1 do češtiny. Za tú chvíľku som našiel niekoľko chýb. Netrvalo dlho a všetko sa dalo do poriadku.

Vo štvrtok som si splnil môj nepodnikateľský cieľ. Poobede som preto začal byť opäť športovo aktívny. Prvý krát v roku 2011. Od štedrého dňa do štvrtku som mal len tri odcvičené dni, aj to v roku 2010.

Rok 2011 som zo športovej stránky začal korčuľovaním. Tenisové kurty a volejbalové ihrisko za mojou základnou školou sa zmenili na verejné klzisko a to aj s nočným korčuľovaním a to všetko zadarmo.

Na ľade som strávil tri hodiny. Polovicu som odkorčuľoval a druhú polovicu som hral s mladými hokej. Výsledok štvrtkového športového poobedia boli roztrhané nohavice, dolámaná hokejka a z dvoch tretín ochrnutý krk.

Aj Váš prvý týždeň v novom roku bol taký úspešný? :-)

pošli na vybrali.sme.sk

Pridaj komentár

XHTML: You can use these tags:' <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Copyright © 2010-2024 VladoPt Blog All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.4.6 theme from BuyNowShop.com.

Žijem v meste Poltár a takmer štyri roky som robil pre sklárne.