Nový partner

Posted by VladoPt on Okt 9, 2010 in Denník |

Euro posilňujeDnes máme zase doma menšiu oslavu. Starý otec mal meniny a švagor má zajtra 31. Včera som si preto nabhehol, aby som to dnes všetko v pohode stíhal. Mám za sebou už aj víkendové ranné nákupy s mamou. Ešteže, nie je toho veľa o čom písať v tomto týždňovom prehľade.

Okrúhly 40. týždeň dá sa povedať bol oproti minulému, oddychový. V nedeľu sa začalo pracovať na novej českej linkfarme. Bude to tzv. prototyp. Niektoré funkcie bolo treba vylepšiť, oproti tým predchádzajúcim linkfarmičkám. Kedže ich nebudem mať len pár, ale viac a tiež nebol problém na nich predať nejaký ten odkaz. Majú svoje klady aj zápory a ja samozrejme viac ťažím z tých kladov. Dnes by som ich teda chcel pustiť do obehu.

Pondelok bol taký “hluchý deň”. Presne ako ten predchádzajúci. V utorok som sa znova pustil do prerábačiek z wordpressu do free šablón. Do dnes som zvládol za tento týždeň už tri stránky. Predtým, keď boli stránky poháňané wordpressom, tak ich google úplne ignoroval. Dnes aj podľa tých predházajúcich prerábok stránok zisťujem, že google ich má znova rád a začal ich aj zobrazovať vo vyhľadávaní. Má to svoj zmysel podľa mňa. Zhruba 150mb miesta sa mi tým uvoľnilo aj na hostingu.

Stred týždňa mi priniesol zaujímavý obchod. Kamoš získal nazvyš jeden nový terabytový zelený disk od Western Digital s cache 64mb. Zelené disky od WD vynikajú nízkou spotrebou a minimálnou hlučnosťou. Tento disk konkrétne ide minimálne po 50€ až 60€. Ja ho mám o 35% respektíve 55% lacnejšie. Spokojnosť, určite sa hodí v budúcnosti.

Predposledný pracovný deň v týždni som absolvoval osobné stretnutie s mojou milou účtovníčkou. Blíži sa pre mňa prvý významný účtovnícky deň. Do 20. októbra podať súhrnný výkaz na daňovom úrade. Bližšie sa budem tejto téme venovať v osobitnom článku, keď budem mať po…

Včera som mal skrátený pracovný čas a iba čo som aktualizoval jeden web. Skrátený bol preto, lebo naša futbalová  reprezentácia mala kvalifikačný zápas na EURO 2012 a vysielanie začalo už o piatej podvečer. Musel som tomu prispôsobiť svoj deň. Škoda len, že ma chlapci tentoraz vôbec nepotešili. V utorok majú šancu napraviť to, doma proti Írsku.

Nakoniec teda k nadpisu čo som dal tomuto článku. V utorok mi prišiel mail z jednej mojej stránky. Nebudem konkrétny, že z ktorej stránky to bolo a o čom je web. Mail bol o nadviazaní dlhodobej spolupráce v poskytovaní určitej formy reklamy na mojej stránke. Firma pôsobí v mojom kraji a venuje sa tvorbe webových stránok a všetkému čo to obnáša. T.j. tiež reklame a marketingu na internete. Komunikácia prebehla hladko a hlavne rýchlo. Základné podmienky sa v podstate určili a teraz čakám na prvú zákazku. Sám som zvedavý, čo z toho bude a či bude. Zatiaľ zanechali u mňa pozitívne dojmy. To by som si rýchlo splnil jeden z cieľov na október. Hneď v prvom týždni a tak nečakane.

pošli na vybrali.sme.sk

Pridaj komentár

XHTML: You can use these tags:' <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

Copyright © 2010-2024 VladoPt Blog All rights reserved.
Desk Mess Mirrored v1.4.6 theme from BuyNowShop.com.

Žijem v meste Poltár a takmer štyri roky som robil pre sklárne.